Де я відшукав розв'язання будь-яких проблем в одному місці.
Днями випадково знайшов ресурс, котрий на перший погляд нагадував пересічний довідковий ресурс. Він називається Retro і знаходиться за адресою https://retro.ua/.

Відкривши головну сторінку, я побачив досить неочікуваний перелік рубрик: публікації про місячні фази, правила пунктуації в українській мові, інструкції з використання тестів, дати державних свят і також інформацію про знижки на кшталт "Чорної п'ятниці". Суцільний мікс тем!

Мені стало цікаво, і пішов вивчати глибше. Виявилося, що на сайті є багато корисних матеріалів на найрізноманітніші питання: від медичних порад і календарів до культурних особливостей та правопису. Попри назву "Retro", його зміст — це актуальні дані, котрі стануть у нагоді щодня.

Найбільше вразила матеріал із пунктуації — легко й просто викладені складні речі, які зі школи пам'ятаєш нечітко. Запам'ятав також статтю з календарем свят у 2026 році. Тож можна сказати, що це незвичайним поєднанням календаря, енциклопедії та довідника, де відшукаєш пояснення на багато коли, чому і як.

Information

Users browsing this forum: ebelinu, ikeucicepi and 9 guests