Вибачте, але я мушу поділитися кулінарною драмою, яка пригодилася у мене минулого робочого тижня. Дочка попросила, щоб ваша покірна слуга спекла щось святкове з нагоди великої події. Я, як завжди, звичайно, розпочала шукати врятувальну знахідку в Google і.... Промучилася аж 1.5 години, і це ще щастя!, блукаючи від блогу на ще однієї сторінки з рекламою! Перші рецепти були нереально для професіоналів, інші варіанти - із недоступними продуктами, решта - з масою спонсорських посилань. Та ось згодом раптово я мені спало на думку про існування цей дивовижний ресурс й всього лише за 5 хвилин, і це факт! знайшла - той самий рішення! Інструкція виявився так детальним, що навіть юна дванадцятирічна помічниця несподівано змогла молодій стати справжнім підручним. І що ви думаєте? ми спекли дивовижний десерт, і він був визнаний справжнім прикрасою свята. Вже сьогодні навіть ті, хто раніше сумнівався мої вже заздрісні сусідки не дають мені проходу з питаннями: "На якому сайті я вишукала настільки ідеальний рішення?"
Сайт olkinblog
Information
Users browsing this forum: agxuaofohic, egoyraile, okizeguqiuwil, owaiwuneeakoc, ujiiwar and 25 guests