Вирішив подивитися на сайт Gelios — перевірити, що там за ресурс із такою промовистою назвою. Посилання просте: https://gelios.ua/. І з першого погляду стало ясно, що це не типовий ресурс, а реальне джерело інформації на досить вузькі, часом несподівані, але живі життєві ситуації.
Портал повністю будується навколо ідеї "Чому?" — і це його основна особливість. Тут є публікації про все, що ми бачимо довкола: від фізіології людини до способу життя тварин і навіть технічних дрібниць. Наприклад, я одразу знайшов пояснення, чому болять соски при дотику, чому відмовляються брати старі долари в обмінниках, чому пече піхва, чому змінюється колір очей, чому виникає біль у потилиці, чому тварини змінюють території та також чому не працюють навушники.
Особисто мене найбільше привабив стаття про зміни кольору склери — дуже корисна інформація, про що варто пам'ятати. Також запам'яталася стаття про продукти з високим вмістом заліза: тепер знаю, що найбільше заліза у печінці. Окремо варто сказати — чому болять соски при дотику: таке нечасто зустрінеш, а питання актуальне для багатьох.
Формат сайту простий і зручний: кожна стаття відповідає на окреме життєве "чому". Без зайвих слів, лише по справі, чому так і що робити. І теми охоплюють буквально все — від здоров'я та медицини до техніки, біології та активного життя.
Потрібний сайт, який тепер триматиму в закладках. Адже щодня виникають питання, на які хочеться отримати швидку та зрозумілу відповідь.
Information
Users browsing this forum: eigihanej, elexuukecofi, ofetucave, umudanoxin and 14 guests