Для початківців, хто зазвичай любить кулінарією, але злиться через невпорядкованість на кухні!
Мені хочеться поділитися кулінарною драмою, що трапилася з мене попереднього тижня – уявіть собі!. Моя мала захотіла, аби я приготувала щось особливе на її ДР. Я, як завжди, безумовно, кинулася шукати врятувальну знахідку в інтернеті і.... Промучилася цілих одну з половиною години марних пошуків, переходячи від сайту у бік ще однієї сторінки з рекламою! Перші рецепти здавалися нереально заплутані, інші - з недоступними продуктами, решта - з тоннами спонсорських посилань. І як грім серед ясного неба як же я пригадала щодо цей каталог та всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилин знайшла - той самий варіант! Інструкція став до безтями детальним, що навіть навіть моя 12-річна донька спромоглася своїй мамі стати справжнім підручним. В результаті наша команда спекли неймовірний солодкий шедевр, і він виявився головним прикрасою свята. І ось вам результат усі мої вже заздрісні знайомі обсіли мене з розпитуваннями: "В якому місці ви відкрила такий чудовий рецепт?"
Каталог кулінарних рецептів

Information

Users browsing this forum: aguruuvur, apileura, ubuavezava, ulaqajexatuy and 9 guests